Privatlån trots betalningsanmärkning

En betalningsanmärkning har, av tradition, varit en bromskloss för ytterligare skuldsättning. Anmärkningen har nämligen tillkommit för att indikera att en låntagare inte förmår hantera återbetalningen av sina skulder.

Skrynklig tjugolapp
Små privatlån kan medges även till personer med betalningsanmärkningar. På så sätt slipper man räkna varje skrynklig tjugolapp.

Topplista med de bästa mikrolånen online

Sponsrade länkar

En betalningsanmärkning har – historiskt sett – på den svenska kreditmarknaden inneburit tvärstopp för en fördjupad skuldsättning. Detta med anledning av att anmärkningen är en indikation på att låntagaren inte förmår handskas omsorgsfullt med sina betalningsåtaganden visavi banken. Idag håller de stora bankerna fortfarande fast vid principen om att en betalningsanmärkning inte är förenlig med vare sig privatlån eller hypotekslån. Däremot kan den nätbaserade kreditmarknaden medge följande undantag:

Bankerna kan medge undantag – villkoren hårdnar online

Dagens kreditmarknad på nätet pekar på att villkoren för att bli beviljad privatlån – med betalningsanmärkning – blir allt hårdare. Samtidigt håller bankerna på att luckra upp sina tidigare restriktioner mot personer med betalningsanmärkningar. Således kan det löna sig att lämna in en ansökan om privatlån på sitt lokala bankkontor. Ifall ens privatekonomi bortsett från betalningsanmärkningen är sund, är oddsen goda att banken bifaller ens ansökan om privatlån.

Sponsrade länkar