Håll koll på pengarna med förbetalt kreditkort

Så kallade förbetalda kreditkort är inget annat än vanliga bankkort – vanligtvis anslutna till Visa eller Mastercard – som förhandsladdas med pengar, som sedan kan användas vid t.ex. shopping online.

Tjej shoppar online
Med förbetalt kreditkort kan du shoppa online med likvida pengar.

Topplista med de bästa mikrolånen online

Sponsrade länkar

Förbetalda bankkort är utmärkta alternativ till den som vill shoppa och samtidigt ha full kontroll över sina pengar. Kortet kan antingen laddas via nätet eller med kontanter på närmaste ATG-ombud. Kortets fördelar kan sammanfattas i det följande:

Begränsningar med förbetalda kreditkort

Till fördelarna med förbetalda bank- och kreditkort hör naturligtvis möjligheten att shoppa online – liksom det faktum att man aldrig riskerar att handla för lånade pengar. Till begränsningarna hör dock att det inte alltid går att använda kortet på obemannade bensinstationer samt att det bara kan laddas med 15 000 kronor i veckan under en rullande sjudagarsperiod. För majoriteten av användarna räcker beloppet mer än väl, men den som vill ladda pengar inför t.ex. en längre utlandsvistelse – och behöver ladda med högre belopp – bör genomföra några laddningar med en veckas intervall.

Sponsrade länkar