Låna pengar fort

På den internationella kreditmarkanden får låntagarna dels betala ränta för lånade pengar, dels för tiden det tar för pengarna att nå fram till mottagaren. Med andra ord – det är dyrare att låna fort än att låna långsamt.

Pengar och guldklocka
Tid är guld. Ju snabbare tillgång man får till lånade pengar, desto dyrare blir lånet.

Topplista med de bästa mikrolånen online

Sponsrade länkar

Den som vill låna pengar fort får i regel betala ett högt pris i utbyte mot att de lånade pengarna levereras till mottagarkontot. Ju snabbare lån man ansöker om, desto dyrare är det i regel att låna. Det välkända mottot att tid är pengar gäller således i högsta grad på kreditmarknaden.

Små snabblån dyrast

Högst ränta per lånad krona får man emellertid betala för ett litet lån som levereras snabbt. Det senare är här att betrakta som ett tvetydigt tidsbegrepp, som kan betyda alltifrån några minuter till ett par dagar. Tveklöst är dock det faktum att det för närvarande inte finns några snabbare kreditalternativ än de så kallade snabblånen. I undantagsfall kan man – på sitt lokala bankkontor – bli beviljad ett större blancolån direkt – dock under försutsättning att man först gör ett personligt besök på bankkontoret samt att man bedöms vara tillräckligt kreditvärdig. Den som vill låna pengar fort – och är ute efter ett större penninglån än de belopp som återfinns på marknaden för snabblån – måste således prova det senare alternativet.

Snabba penninglån online

En ytterligare utväg för den som letar snabba lån på nätet är att ansöka om någon av de större blancokrediter som erbjuds av kreditgivare med säte online. Dessa är dyrare än vanliga banklån, men i gengäld väsentligt billigare än den flora av snabbkrediter som marknaden vimlar av.

Sponsrade länkar