Blancolån med betalningsanmärkning

Blancolån är sista utvägen, som det brukar heta i kreditsammanhang. Lån utan säkerhet är med andra ord tillgängliga för en bred låntagarkategori – även personer helt utan inkomst.

Snabblån på 500 kronor
Mindre blancolån – typ snabblån – beviljas även till personer med betalningsanmärkning.

Topplista med de bästa mikrolånen online

Sponsrade länkar

Blancolånen är indelade i olika kategorier – snabblån, smslån och privatlån torde vara de mest populära. Den enda gemensamma nämnaren för blancolånen är att de inte ställer några krav på säkerhet hos låntagaren. Den enda säkerheten man således behöver åberopa är en anställning, eller annan typ av inkomst av därmed jämförbar karaktär. På marknaden för blancolån gäller i allmänhet följande:

Hypotekslån tillgängliga för skuldsatta

Som spekulant på blancolån bör man alltid, inledningsvis, undersöka sina möjligheter att ta ett hypotekslån – även för personer med betalningsanmärkning. Kreditgivare som marknadsför hypotekslån till s.k. riskgrupper brukar kunna erbjuda tillräckligt konkurrenskraftiga räntor – detta gäller inte minst kreditgivare online. Den som ansöker om ett hypotekslån bör emellertid alltid ha en säkerhet att åberopa. Till saken hör att bankerna är mycket restriktiva med att godta bilar som säkerhet.

Sponsrade länkar