Mikrolån 1000 kronor

Kostnaden för att låna en tusenlapp i form av ett mikrolån uppgår i normalfallet till flera hundralappar. Som spekulant på snabba tusenkronorslån bör man börja med att sovra bland alternativen till de vanligaste erbjudandena.

Topplista med de bästa mikrolånen online

Sponsrade länkar

Ett minilån på 1000 kronor kostar flera hundralappar att låna – och löptiden uppgår sällan till mer än 30 dagar, vilket innebär att lånets löptid med nöd och näppe spänner över en löneutbetalning. Räkna med att det kan kosta uppemot 500 kronor att låna en tusenlapp; tillika en anledning att inte börja leta efter det billigaste mikrolånet på 1000 kronor. Istället bör man först rikta in sig mot rimliga kreditalternativ, t.ex. följande:

Kostnader och kreditförmedlare

Låntagare som saknar betalningsanmärkningar kan i regel komma över tusenkronorslån – självfallet med 30 dagars löptider – för ca 300 kronor. Den som däremot har en eller flera betalningsanmärkningar synliga i det centrala UC-registret, kan få betala uppemot en femhundring för samma lån. Långt ifrån alla kreditgivare välkomnar nämligen personer med betalningsanmärkningar sedan tidigare.

Sponsrade länkar