Låna pengar gratis första gången

Möjligheten att låna gratis återfinns – paradoxalt nog – enbart bland den allra dyraste kreditgruppen, nämligen blancolånen på nätet. Den som är förstagångskund kan enkelt låna pengar helt kostnadsfritt.

Förhandling på bankkontor
Gratislån finns i verkligheten, men förmedlas inte via de traditionella storbankerna. Den som vill ha ett billigt banklån bör istället uppsöka bankkontoret för att förhandla ner räntan på de ordinarie krediterna.

Topplista med de bästa mikrolånen online

Sponsrade länkar

Så kallade gratislån erbjuds inte till trogna bankkunder eller särskilt kreditvärdiga personer som under en lång tid skött sina återbetalningsåtaganden. Paradoxalt nog återfinns de autentiska gratislånen online. På nätet är det nämligen möjligt att få det första lånet gratis, förutsatt att man ansöker om lån hos en kreditgivare som erbjuder motsvarande möjligheter i sin marknadsföring. Alla privatpersoner, som inte tidigare använt sig av den aktuella långivarens tjänster, är välkomna att ansöka om gratislån.

Obefintlig ränta – men höga straffavgifter

Bland de nätbaserade förstagångslånen är den effektiva räntan noll kronor. Men enbart under förutsättning att lånet slutamorteras i sin helhet innan löptidens utgång. Det räcker med att inbetalningen inkommer några timmar efter deadline för att långivaren ska fakturera en saftig straffavgift. Lika lätt är det att bli portad från ytterligare möjligheter till lån från samma kreditgivare. Än en gång – vikten av att återbetala sin skuld i tid kan inte nog betonas.

Inga motsvarande gratislån på bank

De så kallade gratis förstagångslånen saknar motsvarighet i bankernas kreditutbud. Således kan man glömma gratis hypotekslån eller privatlån. Den som planerar att ansöka om denna typ av krediter uppmanas istället att förhandla ner räntan i den mån det är möjligt. Detta låter sig bäst göras i form av ett fysiskt besök på bankkontoret ifråga.

Sponsrade länkar