Låna pengar samma dag

Det enklaste sättet att få sina lånade pengar utbetalda med omedelbar verkan är att uppsöka ett bankkontor och förhandla fram ett litet, billigt blancolån på plats.

Bensinstation och dollarsedlar
Den som tankat på en bemannad station – och sedan upptäcker att det saknas pengar till bensinen – kan enkelt söka ett snabblån via telefonen. Snabblånen fyller således en viktig samhällsfunktion under förutsättning att de används omsorgsfullt.

Topplista med de bästa mikrolånen online

Sponsrade länkar

Statens sätt att försöka styra upp spontana och ogenomtänkta låneansökningar är att skjuta upp utbetalningarna på redan beviljade lån; något som lett till att den som t.ex. ansöker om en kredit i berusat tillstånd – t.ex. under ett veckoslut – får vänta till nästkommande vardag innan pengarna blir disponibla på mottagarkonotot. På så sätt försöker staten styra upp de oanade konsekvenserna av överbelåning, som kan drabba till synes vem som helst.

Ansök om lån på bank – få besked samma dag

Det enklaste och billigaste sättet att direkt (eller i värsta fall några timmar efter beviljad låneansökan) kunna disponera lånade pengar (blancolån) är att personligen uppsöka en kreditgivare, som – efter en driekt kreditupplysning – kan bevilja och betala ut det efterfrågade lånebeloppet. Genom att låna pengar via någon av de ordinarie storbankerna, kan man försökra sig om att få en marknadsmässig ränta och en adekvat löptid på lånet. Problemen och nackdelarna med nämnda alternativ låter sig emellertid sammanfattas i det följande:

Den som inte uppfyller de grundkrav, som bankerna ställer på sina låntagare, bör alltid ringa kundtjänst hos den långivare man planerar att ingå ett kreditavtal med. Kundtjänst kan ge närmare upplysningar om exakta utbetalningstider för de lån som ingår i långivarens kreditutbud.

Sponsrade länkar